AKTUELT

Peugeot 3008 fornyes kraftig

Peugeot 3008 er en stor suksess over hele Europa med over 800.000 produserte biler.

Ladbar A-Klasse med norske priser

A250e har høyt utstyrsnivå allerede fra start og får en klasseledende elektrisk rekkevidde på inntil 69 km.

Nye Mercedes-Benz GLC Coupé

Få uker etter avdukingen av oppgraderte GLC SUV, kommer nå alternativet for de som vil skille seg ut.

Mercedes-Benz EQC kommer til Oslo

Bilgiganten Daimler har nettopp bekreftet at den internasjonale pressekjøringen av den helt nye elbilen EQC blir lagt til Oslo før sommeren.

Nye Mercedes-Benz B-klasse

Nye Mercedes-Benz B-klasse har blitt mer praktisk, avansert og sportslig enn noen gang før. Med MBUX og selvkjørende egenskaper på S-Klassenivå har familiebilen blitt en praktisk teknologibombe.

Nye Mercedes-Benz GLE

Mercedes-Benz GLE har beholdt sitt ikoniske designspråk, samtidig som en rekke innovasjoner debuterer i den nye modellen.

Kompakt luksus: Nye Mercedes-Benz A-Klasse sedan

Kompaktfamilien får sitt syvende medlem når A-Klasse sedan lanseres mot slutten av 2018. Blant høydepunktene er teknologi fra S-Klasse, infotainmentsystemet MBUX og aerodynamisk rekord for en serieprodusert bil.

Salgsstart nye Mercedes-Benz C-klasse

Etter flere suksessfulle år fornyes nå alle fire karosserivarianter i C-Klasse-familien. I tillegg har utviklerne i Affalterbach bidratt med ekstra ytelse og videreutvikling av den populære AMG 43-serien.

Nye Mercedes-Benz X-Klasse pickup

Gjennomtenkt fra A til Å, sikker, intelligent og laget for det lange løp. En premium bil som får jobben gjort. X-Klasse – verdens første premium pickup.

Nye Mercedes-Benz Sprinter

Nye Sprinter. Fremtidsrettet, effektiv, pålitelig. Tar seg godt ut og utfører arbeidsoppgavene med glans. Perfekt for de aller fleste transportoppgaver. Økonomisk fra A til Å. Nye Sprinter kommer i 1700 varianter, og er fortsatt best i klassen.

Nye Mercedes-Benz A-klasse

Nye Mercedes-Benz A-Klasse er klar for bestilling med svært attraktive introduksjonsbiler på vei til landet.

Nye Mercedes-Benz G-Klasse

Ny fra ramme til søm. Med forbedrede terrengegenskaper, personbilkomfort på vei og og et luksuriøst moderne interiør befester G-Klasse sin posisjon som det ypperste fra Mercedes-Benz.

Nye Mercedes-Benz CLS Coupé

Nye CLS Coupé er tredje generasjon av modellserien som startet 4-dørs coupé segmentet. Med et dynamisk design, avanserte assistansesystemer og helt nye motorer settes nå en ny standard i klassen.

Nye E-klasse All-Terrain

Nyheten E-Klasse All-Terrain er alt du forbinder med E-Klasse – bare tøffere. Teknologien, kjøreegenskapene og den store plassen fra E-Klasse stasjonsvogn kombineres med fremkommeligheten og det robuste utseendet til en SUV.

Meny