AKTUELT

Nye Peugeot 308 fra 289.900 kroner

308 er en av Peugeots viktigste modeller. Dagens modell har vært en stor suksess og er solgt i over sju millioner eksemplarer siden lansering.

Salgsstart på elektriske EQV varebil

Mercedes-Benz EQV varebil er et elektrisk alternativ med høyt fokus på komfort. Bilen har en rekkevidde på opptil 357 kilometer (WLTP).

Peugeot 3008 fornyes kraftig

Peugeot 3008 er en stor suksess over hele Europa med over 800.000 produserte biler.

Ladbar A-Klasse med norske priser

A250e har høyt utstyrsnivå allerede fra start og får en klasseledende elektrisk rekkevidde på inntil 69 km.

Nye Mercedes-Benz GLC Coupé

Få uker etter avdukingen av oppgraderte GLC SUV, kommer nå alternativet for de som vil skille seg ut.

Mercedes-Benz EQC kommer til Oslo

Bilgiganten Daimler har nettopp bekreftet at den internasjonale pressekjøringen av den helt nye elbilen EQC blir lagt til Oslo før sommeren.

Nye Mercedes-Benz B-klasse

Nye Mercedes-Benz B-klasse har blitt mer praktisk, avansert og sportslig enn noen gang før. Med MBUX og selvkjørende egenskaper på S-Klassenivå har familiebilen blitt en praktisk teknologibombe.

Nye Mercedes-Benz GLE

Mercedes-Benz GLE har beholdt sitt ikoniske designspråk, samtidig som en rekke innovasjoner debuterer i den nye modellen.

Kompakt luksus: Nye Mercedes-Benz A-Klasse sedan

Kompaktfamilien får sitt syvende medlem når A-Klasse sedan lanseres mot slutten av 2018. Blant høydepunktene er teknologi fra S-Klasse, infotainmentsystemet MBUX og aerodynamisk rekord for en serieprodusert bil.

Salgsstart nye Mercedes-Benz C-klasse

Etter flere suksessfulle år fornyes nå alle fire karosserivarianter i C-Klasse-familien. I tillegg har utviklerne i Affalterbach bidratt med ekstra ytelse og videreutvikling av den populære AMG 43-serien.

Nye Mercedes-Benz X-Klasse pickup

Gjennomtenkt fra A til Å, sikker, intelligent og laget for det lange løp. En premium bil som får jobben gjort. X-Klasse – verdens første premium pickup.

Nye Mercedes-Benz Sprinter

Nye Sprinter. Fremtidsrettet, effektiv, pålitelig. Tar seg godt ut og utfører arbeidsoppgavene med glans. Perfekt for de aller fleste transportoppgaver. Økonomisk fra A til Å. Nye Sprinter kommer i 1700 varianter, og er fortsatt best i klassen.

Nye Mercedes-Benz A-klasse

Nye Mercedes-Benz A-Klasse er klar for bestilling med svært attraktive introduksjonsbiler på vei til landet.

Nye Mercedes-Benz G-Klasse

Ny fra ramme til søm. Med forbedrede terrengegenskaper, personbilkomfort på vei og og et luksuriøst moderne interiør befester G-Klasse sin posisjon som det ypperste fra Mercedes-Benz.

Nye Mercedes-Benz CLS Coupé

Nye CLS Coupé er tredje generasjon av modellserien som startet 4-dørs coupé segmentet. Med et dynamisk design, avanserte assistansesystemer og helt nye motorer settes nå en ny standard i klassen.

Nye E-klasse All-Terrain

Nyheten E-Klasse All-Terrain er alt du forbinder med E-Klasse – bare tøffere. Teknologien, kjøreegenskapene og den store plassen fra E-Klasse stasjonsvogn kombineres med fremkommeligheten og det robuste utseendet til en SUV.

Meny