Årets Mercedes-Benz forhandler 2012

Juryens begrunnelse for seieren var blant annet at “Forhandleren scorer høyt på alle kriterier, og har over flere år jobbet engasjert og dedikert med å skape høy kundetilfredshet både på salg og service. For importør har forhandleren alltid vært en god støttespiller, og med utgangspunktet “ingen bil er umulig å selge” har denne forhandleren naturlig nok en høy markedsandel, i tillegg til gode økonomiske resultater.”

Det var en stolt daglig leder Kjell Magne Hornet på Hallingdal Bilsenter som til øredøvende applaus mottok prisen fra konferansier Jon Almaas og ledelsen i Mercedes-Benz Norge.

Med nye A-klasse og oppdateringer på andre modeller har Mercedes-Benz nå et modellspekter som treffer bredere enn noen gang. Etter lanseringen i september har A-klasse vunnet en rekke sammenligningstester, og blitt kåret til “Årets Firmabil” av Dagens Næringsliv. Samtidig har nordmenn fått øynene opp for B-klasse, som i 2012 var merkets mestselgende modell, med 1.428 registrerte biler.

I 2013 vil det komme en lang rekke nye modeller fra Mercedes-Benz, og viser med det sitt teknologiske lederskap gjennom stadig nye innovasjoner, og understreker sin ambisjon om ”Das Beste oder Nichts”.

Meny

Del dette

Kanskje dine venner også vil like dette?