Elektrisk familiefrakter, med inntil syv seter og tilhengerfeste fra 299.900

Peugeot e-Rifter er en meget romslig 5- eller 7-seters flerbruksbil. Den har plass til hele familien og har også mulighet for å trekke tilhenger.

Med en startpris på 299.900 kroner gjør Peugeot utslippsfri mobilitet tilgjengelig for kunder som er på jakt etter en bil som kombinerer praktiske løsninger, god plass og en konkurransedyktig pris.  

Med masse volum og flere fleksible seteløsninger, vil e-Rifter være med på å bane vei for et nytt segment, hvor det til nå har vært få valgmuligheter. Dette er en biltype Peugeot har hatt stor suksess med i Europa i mange år, og nå kan norske kunder få dette i elektrisk format. Den kommer med to skyvedører og i to lengder på henholdsvis 4,4 og 4,75 meter. Batteriet er på 50 kWt og gir bilen en rekkevidde på 280 kilometer (WLTP kombinert kjøring).

-Peugeot er inne i et kraftig lanseringsløp for elektriske biler, og snart finnes det noe for enhver smak. e-Rifter passer for de med mye familielogistikk og behov for masse plass. Tilhengerfestet sørger for en genial ekstra transportkapasitet, sier Rune Hensel, direktør for Peugeot, hos Bertel O. Steen.

Peugeot e-Rifter har en motor på 136 hestekrefter og et dreiemoment på 260 newtonmeter. Batteriet er plassert under gulvet og mellom akslingene, og reduserer verken plassen innvendig eller bakkeklaringen.

Lading og forvarming av styres enkelt via appen MyPeugeot.

Plass og fleksibilitet

Uansett hvilken av de to lengdene du velger, vil e-Rifter tilby en rekke kvaliteter som passer inn i en komplisert hverdag. For eksempel er bagasjerommet enormt. Allerede fra start, i kort 5-setersversjon, rommer den 775 liter under hattehylla. I lang 7-seters versjon rommer bagasjerommet 4.000 liter lastet til taket med setene lagt ned. Rad to felles da ned med et system som heter Magic Flat, og tredje rad kan tas ut.

I tillegg til dette finnes det opptil 186 liter med oppbevaringsrom i diverse hyller, lommer og bokser.

Panoramataket har navnet Zenith glasstak, og gir passasjerene mulighet til å se både sol og regn. Dette er også kombinert med lagringsplass i taket.

Med en livsstilbil som e-Rifter kan de med plasskrevende hobbyer og sportsaktiviteter føle seg trygge på å få med seg alt. Inntil 750 kilo på tilhenger gjør at både vannscooter, møbler eller en sementblander lett kan tas med på tur.

Allerede fra første utstyrsnivå Activ er e-Rifter godt utstyrt. De kundene som ønsker ytterligere utstyr kan velge mellom Allure og GT. På begge disse utstyrsnivåene kan kunden også velge ytterligere ekstrautstyr. Et eksempel er oppgraderingen fra 5 til 7 seter, som koster under 8000 kroner.

i-Cockpit

e-Rifter kommer med Peugeots kjente i-Cockpit som gir god sikt over et lite og sportslig ratt. I tillegg kommer den med det meste av hjelpesystemer og tilkoblingsmuligheter.

For eksempel er stabilitetskontroll tilpasset tilhenger, blindsonevarsling, automatisk justering av fart ift skilting, utvidet skiltgjenkjenning, automatisk fjernlys, automatisk nødbrems, varsling av fare for kollisjon, bakkestartassistent, ryggekamera med 180 graders visning og Grip Control med fem innstillinger på ESP-systemet noe av det som finnes av utstyr

Sentralt i midtkonsollen sitter en 8-tommers skjerm, og infotainmentsystemet støtter både Apple CarPlay og Android Auto.

Salget av e-Rifter starter nå, og de første bilene er på plass i Norge senere i år.

 

Kilde: https://kommunikasjon.ntb.no/pressemelding/elektrisk-familiefrakter-med-inntil-syv-seter-og-tilhengerfeste-fra-299900?publisherId=16656993&releaseId=17913861

 

Ta kontakt for mer informasjon:

Meny

Del dette

Kanskje dine venner også vil like dette?