Elektrisk familiefrakter, med syv seter og tilhengerfeste

Peugeot e-Rifter er en meget romslig 5- eller 7-seters flerbruksbil. Den har plass til hele familien og har også mulighet for å trekke tilhenger.

Med masse volum og flere fleksible seteløsninger, vil e-Rifter være med på å bane vei for et nytt segment, hvor det til nå har vært få valgmuligheter. Dette er en biltype Peugeot har hatt stor suksess med i Europa i mange år, og nå kan norske kunder få dette i elektrisk format. Den kommer med to skyvedører og i to lengder på henholdsvis 4,4 og 4,75 meter. Batteriet er på 50 kWt og gir bilen en rekkevidde på 280 kilometer (WLTP kombinert kjøring).

-Peugeot er inne i et kraftig lanseringsløp for elektriske biler, og snart finnes det noe for enhver smak. e-Rifter passer for de med mye familielogistikk og behov for masse plass. Tilhengerfestet sørger for en genial ekstra transportkapasitet, sier Rune Hensel, direktør for Peugeot, hos Bertel O. Steen.

Peugeot e-Rifter har en motor på 136 hestekrefter og et dreiemoment på 260 newtonmeter. Batteriet er plassert under gulvet og mellom akslingene, og reduserer verken plassen innvendig eller bakkeklaringen.

-Batteriet på 50 kWt passer bilen bra og holder prisen nede. Dette er en viktig egenskap for biltypen, men på de lengste turene kan den selvsagt hurtiglades med inntil 100 kw. Det gjør dette til et prisgunstig og praktisk alternativ for mange, sier Hensel.

Lading og forvarming av styres enkelt via appen MyPeugeot.

 
 

Ta kontakt for mer informasjon:

Meny

Del dette

Kanskje dine venner også vil like dette?