C-klasse stasjonsvogn

Den mest solgte modellserien til Mercedes-Benz oppgraderes og kommer nå med heldigitalt instrumentpanel, assistansesystemer fra S-Klasse og en helt ny EQ Boost-motor. I tillegg har 6500 nye og forbedrede deler funnet veien til C-Klasse.C-Klasse sin design har alltid vært et estetisk kjennetegn på våre store sedaner. Også den dag i dag. I likhet med S-Klasse er også C-Klasse sedan en typisk representant for den moderne stilen til Mercedes-Benz.

Nye C-Klasse stasjonsvogn kan by på et høyt sikkerhetsnivå, kvalitetsfølelse og komfort, men har i tillegg praktiske egenskaper som er viktig for aktive familier. Den har god plass til personer både foran og bak i kuppeen, samt et lastevolum på 490 liter. Ved behov kan baksetet felles ned 40/20/40, og dermed trylles 1510 liter lasterom frem ved behov.Nye C-Klasse har satt ny standard for hva man kan forvente av en bil i denne klassen.

C-Klasse stasjonsvogn fra kr 450.900,- eks. frakt og levering.

C 300d 4Matic stasjonsvogn AMG Edition

Nå kun 680.000,-

Besparelse 63.600,-

Besparelsen gjelder kundeutbytte ved kjøp av utstyrspakke.

Utstyr inkludert: Automatgir, Parkeringspakke, Speilpakke, MB Navigasjon, 10,25” Media-display, Sort taktrekk, LED High Performance, AMG Line, Multifunksjonsratt i skinn, 18” AMG felg, Distronic aktiv cruise, smartphone integrasjonspakke, Lane Keeping pakke, Digitale instrumenter, Hengerfeste, Black Open-pre ash treverk i midtkonsoll, Trådløs ladning av smartphone og Metallic lakk.

Tilbudt modell kan avvike fra bildene. Leveringskostnader kan tilkomme. Tilbudet gjelder til 31. august 2020.

Ta kontakt for tilbud eller mer informasjon.

Meny

Del dette

Kanskje dine venner også vil like dette?