Peugeot e-Partner kompletterer Peugeots elektriske varebilrekke. I løpet av 2021 kan Peugeot tilby elektriske varebiler i alle størrelser – e-Partner, e-Expert og e-Boxer.

Peugeot e-Partner er den tredje elektriske varebilmodellen fra Peugeot på kort tid. Den følger i fotsporene til den større e-Expert, som nylig ble kåret til årets varebil 2021, og den enda større e-Boxer som ble vist i fjor høst. På samme måte som de større bilene har e-Partner tatt overgangen til elektrisk drivlinje uten kompromisser, noe som gir samme fleksibilitet, plass og komfort som de fossile versjonene

– Med en nyttelast på inntil 800 kilo og 750 kg tilhengervekt kompletterer e-Partner tilbudet av elektriske varebiler. Peugeot tilbyr nå elektriske varebiler fra 3,8 kubikk til 17 kubikk, fordelt på tre modeller, sier Roy Erik Johnsen, merkesjef PSA varebil hos Bertel O. Steen.

To lengder

Med en rekkevidde på 275 kilometer ved kombinert kjøring (foreløpige tall) etter WLTP-standarden, er nye e-Partner klar for utfordringene som forventes. Bilen er bygget på EMP2-plattformen, som er tilpasset alle drivlinjer, og batteriene er smart plassert under gulvet i lasterommet. Det innvendige volumet i lasterommet er med andre ord det samme som i de fossile variantene.

Peugeot e-Partner har plass til tre personer og kommer i to lengder. Den korteste, L1, er 4,40 meter lang, mens L2, har en lengde på 4,75 meter. Med en makshøyde under 1,90 passer den perfekt inn i parkeringshus.

Et eksempel på den unike fleksibiliteten, er muligheten for å legge ned passasjersetet. Det gir deg muligheter for å frakte objekter på henholdsvis 3,09 meter i L1-versjonen, og hele 3,44 meter L2-versjonen av e-Partner.

Også i den elektriske utgaven av Partner kan du frakte to europaller etter hverandre. Med en nyttelast på inntil 800 kilo og tilhengervekt på 750 kilo, fyller e-Partner behovet mange profesjonelle varebilbrukere har for å tilpasse seg utslippsfri mobilitet.

Rask bil og rask lading

Peugeot e-Partner har en motor på 100 kW (136 hestekrefter) og et dreiemoment på 260 Newtonmeter. Topphastigheten er elektronisk begrenset til 130 kilometer i timen. Batterienes plassering lavt i bilen bidrar til god stabilitet og forutsigbare kjøreegenskaper.

– Litium ion-batteriet på 50 kWt kan hurtiglades med inntil 100 kW, det gjør at 80 prosent av batteriet kan lades på 30 minutter – det er raskest i klassen, sier Johnsen.

Sikkerhet og komfort hentet fra personbilene

Nye e-Partner har tatt med seg komfort- og sikkerhetsutstyr som vi kjenner fra Peugeots personbiler. Den har utstyr som aktiv filholder, skiltgjenkjenning, kollisjonsvarsling, automatisk nødbrems, i-Cockpit med instrumentene plassert over rattet og en stor skjerm i midtkonsollen. Støtte for Apple CarPlay og Android Auto bidrar også til å gjøre arbeidsdagen enklere.

Bilen kan forvarmes via MyPeugeot app.

Parkeringssensorer foran og bak sørger for å varsle føreren om hindringer, også i blindsonen. Avhengig av utstyrsnivå får du også ryggekamera med 180-graders synsvinkel.

Salget av e-Partner starter til våren, og de første kundene får bilen sin i løpet av høsten.

Kilde: https://kommunikasjon.ntb.no/pressemelding/norges-forste-komplette-fullelektriske-varebilprogram?publisherId=16656993&releaseId=17899876

Ta kontakt for mer informasjon:

Meny

Del dette

Kanskje dine venner også vil like dette?