Norgeslansering av elektriske eVito Tourer Long Range varebil

Mercedes-Benz eVito Tourer Long Range varebil setter en ny standard i sin klasse med en rekkevidde på opptil 366 kilometer (WLTP). Med hurtiglading på 110 kW åpner den i tillegg opp for et vesentlig bredere bruksområde for elektriske varebiler. Prisene starter på kr. 539.000,-.

Klasseledende rekkevidde på opptil 366 kilometer (WLTP)
Arven fra Vito med forbrenningsmotor videreføres til en elektrisk variant med en klasseledende rekkevidde på opptil 366 kilometer (WLTP). Den elektriske drivlinjen driver forhjulene med en toppeffekt på 204 hestekrefter. Dreiemomentet er på 362 Nm og til sammen er dette nok til å gi bilen en standard topphastighet på 140 km/t, med mulighet til å øke denne til 160 km/t.

Batterikapasitet på 100 kWh og hurtiglading på opptil 110 kw
Energien lagres i et litium-ion batteri som er plassert lavt og sentrert under gulvet, noe som har en positiv effekt på kjøreegenskapene. I tillegg vil den lave plasseringen bidra til at varerommet ikke påvirkes, slik at størrelsen er tilsvarende dagens Vito med fossilmotor. Batterikapasiteten er på 100 kWh (installert).

Mercedes-Benz eVito Tourer har mulighet for hurtiglading med opptil 110 kW. Det gjør at bilen kan lades fra 10 – 80 % på under 45 minutter. Med en AC lader på opptil 11 kW tar det i underkant av 10 timer til batteriet er fulladet.

To lengder og totalvekt på 3.500 kg
eVito Tourer Long Range har en totalvekt på 3.500 kg og kan frakte inntil 700 kg i lasterommet avhengig av bilens utstyr. Den kan også leveres i to forskjellige lengder.

 

Lang

Ekstra lang

Lengde

5140 mm

5370 mm

Lasteromsvolum

6,0 m3

6,6 m3

Med store døråpninger og lav lastekant er eVito Tourer Long Range lett å laste inn og ut av. Den kan bestilles med skyvedører på begge sider og har rom nok for tre europaller. Skinnene i gulvet gir mange fleksible muligheter for lastesikring.

Høyt nivå av standardutstyr inkludert komfort-skillevegg
Bilen leveres med et høyt nivå av standardutstyr hvor blant annet aktiv bremseassistent, cruise control, forvarming av kupé, DAB+, regnsensor, lettmetallfelger og komfort-skillevegg er inkludert. Sistnevnte bidrar til økt sittekomfort ved å gi plass til flere setejusteringsmuligheter.

Mercedes-Benz eVito Tourer er en norsk varebil som er bygget om av Lafinto. Den har tektyl-behandlet understell for å sikre best mulig motstand mot ytre påvirkninger. Bilen er nå i salg og har en introduksjonspris fra kr. 539.900,-.

Som ekstrautstyr kan du montere takstativ med en vekt på opptil 150 kg.

Tekniske data:

 

 

eVito Tourer Long Range

Hjuldrift

 

Forhjulstrekk

Batterikapasitet – installert

kWh

100

Rekkevidde (WLTP)

km

366

Ombordlader

kW

11

Hurtiglader

kW

110

Blandet forbruk (WLTP)

kWh/100 km

17,9 – 25,1

CO2 utslipp (WLTP)

g/km

0

 
 

 

Ta kontakt for mer informasjon:

Meny

Del dette

Kanskje dine venner også vil like dette?